Met zoveel aanmeldingen moet het lukken!

Met de nieuwe percentages (20,8% binnen de bebouwde kom & 39,6% buiten de bebouwde kom) kunnen we vol vertrouwen de laatste week van de campagne in. Met nog 9 dagen te gaan is dit namelijk een prachtig resultaat. We horen positieve geluiden van de dorpsbelan­gen, ambassadeurs en inwoners en dat zien we ook terug in het aantal aanmeldingen. In steeds meer dorpen wordt het benodigde percentage al gehaald. De kans dat we deze campagne succesvol afronden groeit met de dag!

We gaan als een speer
Als we kijken naar het gemiddelde verloop van aanmeldingen in voorgaande gebieden, zien we dat de resultaten in De Fryske Marren boven deze gemiddelde cijfers liggen. In de onderstaande grafieken zie je het gemiddelde verloop van aanmeldingen (rode lijn) en daarnaast het verloop in De Fryske Marren (blauwe lijn). Wat ons betreft kunnen we zeggen dat het gewenste eindresultaat binnen handbereik is. 

Kies voor zekerheid, kies voor glasvezel voor de héle Mienskip
Met nog iets meer dan 1 week te gaan is de eindstreep in zicht. Heb jij je al aangemeld? Dit kan nog tot maandag 1 juli. Woon je in het buitengebied en twijfel je nog, omdat je óók een aanbod van Kabelnoord hebt gehad? Met onze percentages op dit moment vragen wij ons af hoe groot de kans is dat Kabelnoord de benodigde 60% nog kan halen. Kies  dus voor de zekerheid van DFMopGlas/Glasvezel buitenaf. Hiermee kies je niet alleen voor zekerheid voor jezelf, maar kies je óók voor glasvezel voor iedereen in de hele gemeente.