Laatste weekend om aan te melden; nu 46,8% buiten en 25,1% binnen

De glasvezelcampagne in De Fryske Marren gaat het laatste weekend in! De einddatum van 1 juli is nu écht in zicht. Heeft u nog geen abonnement afgesloten? Wacht niet langer! Sluit vóór aanstaande maandag, 1 juli, een abonnement af. Dan kunt ook u binnenkort profiteren van snel internet!

Update percentage
Op dit moment staat de teller op 46,8% buiten en 25,1% binnen Met name voor het buitengebied is dit een prachtige stand. We horen positieve geluiden van de dorpsbelan­gen, ambassadeurs en inwoners. De kans dat we deze campagne maandag succesvol afronden groeit met de dag. Toch moet er met name in de kernen nog wel wat gebeuren. Laten we samen zorgen dat we ook de dorpskernen maandag goed nieuws kunnen brengen!

Hulp nodig? 
De vergelijkingswebsite www.helloworldglasvezel.nl biedt uitkomst bij het maken van een keuze. Een abonnement afsluiten kan rechtstreeks bij één van de zes dienstaanbieders. Ook de ambassadeurs en lokale verkopers helpen graag. U kunt altijd even binnenlopen bij uw vertrouwde lokale verkoper in het dorp! Zij geven u graag advies, beantwoorden vragen en helpen bij het afsluiten van een abonnement. Succes!