Kabelnoord trekt zich terug uit De Fryske Marren

We gaan de laatste dagen in van de glasvezelcampagne DFMopGlas en Glasvezel buitenaf in De Fryske Marren. Tot maandag 1 juli kun je je nog aanmelden voor een abonnement. Gisteren gaven wij meer zekerheid op de komst van het supersnelle netwerk in het buitengebied. “Dat netwerk gaat er komen”, aldus Piet Grootenboer, directeur van Glasvezel buitenaf.

Vandaag heeft de andere aanbieder, Kabelnoord, laten weten zich terug te trekken uit het gebied. Zij hebben onvoldoende deelname en kunnen daarom geen netwerk aanleggen in De Fryske Marren.

Alsnog abonnement afsluiten bij DFMopGlas/Glasvezel buitenaf
Inwoners in het buitengebied, die mogelijk een abonnement hebben afgesloten bij Kabelnoord kunnen nu alsnog een abonnement bij DFMopGlas en Glasvezel buitenaf afsluiten. Het terugtrekken van Kabelnoord betekent namelijk dat alle afgesloten abonnement bij hen vervallen.

Hulp nodig bij aanmelden?
Wil je graag hulp of advies bij het afsluiten van een abonnement bij DFMopGlas/Glasvezel buitenaf? Neem dan contact op met één van de lokale verkopers bij u in de buurt of met een ambassadeur. Zij helpen u graag!