Hulp bij keuzestress

De campagne van DFMopGlas en Glasvezel buitenaf in De Fryske Marren is in volle gang! Het aantal aanmeldingen loopt goed op en de inwoners van de gemeente kunnen nog tot 1 juli een glasvezelabonnement afsluiten bij één van de vijf dienstaanbieders. Maar die keuze kan lastig zijn!

Hulp of advies nodig? Kom naar de lokale aanmeldavonden bij u in de buurt
Met nog bijna 3 weken te gaan is het nu tijd om te kiezen. Voor de inwoners die dit lastig vinden, is er volop hulp! Komende weken kunnen zij terecht bij de lokale ambassadeurs in hun dorp. Zij organiseren de komende weken meerdere lokale avonden, dus er is er altijd één bij u in de buurt! Ambassadeurs en lokale verkopers staan hier klaar om al uw vragen te beantwoorden en te ondersteunen bij het afsluiten van een abonnement. Kom langs om gedegen advies in te winnen en maak een goede vergelijking tussen de verschillende aanbieders. Vanaf 19.30 uur zijn inwoners van harte welkom om binnen te lopen voor advies!

Kijk hier voor alle aanmeldbijeenkomsten.

Lokale verkopers
U kunt ook altijd even binnenlopen bij uw vertrouwde lokale verkoper in het dorp! Zij geven u graag advies, beantwoorden vragen en ondersteunen bij het afsluiten van een abonnement. Hier vindt u alle deelnemende lokale verkopers.

Instructievideo “online aanmelden”, gemaakt door ambassadeur
Een van onze ambassadeurs in het gebied heeft een instructievideo gemaakt waarin zij uitlegt hoe een online aanmelding in zijn werk gaat. Bekijk hier de video.

Liever online hulp?
U kunt ook online een vergelijking maken tussen de glasvezelabonnementen van de verschillende aanbieders via www.helloworldglasvezel.nl.