Bedrijventerreinen

Ben je ondernemer op één van de bedrijventerreinen in De Fryske Marren? Dat betekent dat je het glasvezelaanbod van DFMopGlas krijgt. DFMopGlas is straks de eigenaar van het glasvezelnetwerk op de bedrijventerreinen in het gebied.

Een goede breedbandverbinding voor iedereen

Glasvezel is een betrouwbare en stabiele verbinding die hoge snelheden aan kan. Voor de zakelijke markt, waarin de vraag naar online diensten alsmaar toeneemt en een solide breedbandverbinding niet meer weg te denken is, biedt glasvezel hét netwerk voor nu en de toekomst. Met glasvezel kun je onder meer probleemloos in de cloud werken en ben je voorbereid op de toenemende vraag naar data. Ondernemers willen we graag de mogelijkheid bieden om de beschikking over glasvezel te krijgen. De mogelijkheden worden hieronder weergegeven.


Glasvezelaansluitingen bedrijventerreinen

Standaard wordt er per bedrijfspand één glasvezelaansluiting aangeboden. De diversiteit op bedrijventerreinen is echter groot, we zien bijvoorbeeld combinaties van wonen en werken, maar ook meerdere bedrijven die gevestigd zijn in één pand. Wij bieden daarom ook de mogelijkheid tot meerdere standaardaansluitingen of maatwerk.


Zakelijke diensten

Als ondernemer heb je standaard de keuze uit een zakelijk aanbod. Wanneer dit aanbod onvoldoende toekomt aan uw behoefte dan zijn er absoluut mogelijkheden tot meerdere aansluitingen of maatwerk. Wij begrijpen dat het de nodige aandacht vergt om hierin de juiste keuze te maken en vragen je daarom om contact op te nemen met een van de onderstaande zakelijke dienstaanbieders. Deze aanbieders kunnen je informeren over de diensten en de bijbehorende kosten.

DELTA Zakelijkwww.deltazakelijk.nl | T: 088 – 002 02 02
Helden van Nu | www.heldenvan.nu | T: 088 – 40 88 400
NG Networks | www.ngnetworks.nl | T 088 – 638 00 00


Vrijblijvend advies

Om je zo goed mogelijk te informeren over de mogelijkheden en ons aanbod, komen wij graag persoonlijk met je in contact. Je kunt contact opnemen met Frank van Doorn, Relatiemanager  Bedrijventerreinen, voor een geheel vrijblijvende afspraak. Dit kan via telefoonnummer 06 – 38 61 33 62 of f.van.doorn@office.caiw.nl.