Glasvezel zeer positief ontvangen tijdens informatieavonden

De campagne van DFMopGlas en Glasvezel buitenaf in De Fryske Marren is volop aan de gang. Deze en vorige week week vonden er zeven informatieavonden in het gebied plaats. De opkomst was enorm en we hebben per avond honderden bewoners mogen informeren over glasvezel! De behoefte aan een snelle en betrouwbare internetverbinding is groot in het gebied. Niet alleen in het buitengebied, maar ook in de kernen willen inwoners graag een aansluiting!

Aanmelden
Bewoners hebben tot 1 juli om een abonnement af te sluiten. Dan wordt bepaald of 35% binnen de bebouwde kom en 50% buiten de bebouwde kom is gehaald. Pas dan komt er daadwerkelijk glasvezel.

Hulp bij keuze
We begrijpen dat inwoners graag hulp willen bij de keuze van een abonnement. Voor hen zijn er verschillende mogelijkheden. Er kan rechtstreeks contact worden opgenomen met de dienstaanbieders en ook de lokale verkopers in de buurt helpen graag bij het kiezen van het juiste abonnement. Via HelloWorld kan er een vergelijking gemaakt worden tussen de pakketten.

Lokale inloopbijeenkomsten
Bewoners die liever worden geholpen door een bekende, kunnen terecht bij ambassadeurs. Vanuit de plaatselijke belangenorganisaties staan zij klaar om vragen te beantwoorden en organiseren zij binnenkort lokale aanmeldbijeenkomsten. Loop gerust binnen voor vragen of hulp bij het afsluiten van een abonnement. Data en locaties worden op korte termijn bekend gemaakt. Houd hiervoor onze agenda en Facebookpagina in de gaten.