Enorm bedankt!

Er komt glasvezel in De Fryske Marren. Wat een geweldige prestatie. Via deze weg willen wij alle ambassadeurs, betrokken dorpsbelangen, ondernemers, lokale verkopers en iedereen die zijn steentje heeft bijdragen aan dit succes enorm bedanken voor zijn/haar inzet. Geweldig om dit samen te bereiken.

Dit alles was niet gelukt zonder jullie enorme inzet! Alle aanmeldavonden, deur-tot-deur acties, persoonlijke gesprekken, medewerking aan interviews, hulp op informatieavonden, het ophangen van spandoeken of het regelmatig bijwerken van percentageposters. Alle activiteiten (klein en groot) hebben bijgedragen aan het behalen van de deelnamedrempel. Dat is zeker iets om trots op te zijn!

Ook willen we via deze weg alle inwoners bedanken die vóór 1 juli een abonnement hebben afgesloten. Bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen!

De saamhorigheid in het gebied was groot en dit wordt beloond met de garantie dat het netwerk er in het buitengebied én het merendeel van de dorpskernen komt. Laten we er nu samen nog voor zorgen dat óók de laatste 9 kernen zo snel mogelijk goed nieuws krijgen! Het motto is en blijft tenslotte: Glasvezel voor de hele mienskip!