Een mooie eerste tussenstand!

Het is tijd voor een eerste tussenstand! Binnen de bebouwde kom staat de teller op 10,4%, buiten de bebouwde kom op 19,6%. Met nog een maand te gaan is dat boven het gemiddelde en dus een hele mooie tussenstand. Veel dorpen zitten al boven de 25%. Als we zo doorgaan, halen we ruim het benodigde percentage en krijgt de hele gemeente glasvezel. Wij hebben alle vertrouwen dat die schop de grond in gaat na 1 juli! Heb jij je al aangemeld?

Aanmelden
Aanmelden kan tot 1 juli en doe je door een abonnement af te sluiten. Op 1 juli wordt bepaald of 35% binnen de bebouwde kom en 50% buiten de bebouwde kom is gehaald. Dan starten we met graven.

Hulp bij keuze
We begrijpen dat inwoners graag hulp willen bij de keuze van een abonnement. Voor hen zijn er verschillende mogelijkheden. Er kan rechtstreeks contact worden opgenomen met de dienstaanbieders en ook de lokale verkopers in de buurt helpen graag bij het kiezen van het juiste abonnement. Via HelloWorld kan er een vergelijking gemaakt worden tussen de pakketten.

Lokale inloopbijeenkomsten
Bewoners die liever worden geholpen door een bekende, kunnen terecht bij ambassadeurs. Vanuit de plaatselijke belangenorganisaties staan zij klaar om vragen te beantwoorden en organiseren zij binnenkort lokale aanmeldbijeenkomsten. Loop gerust binnen voor vragen of hulp bij het afsluiten van een abonnement. Data en locaties worden op korte termijn bekend gemaakt. Houd hiervoor onze agenda en Facebookpagina in de gaten.