Alles nog even op een rijtje!

Wij gaan voor glasvezel voor de hele mienskip! Maar liefst 24 van de 33 (dorps)kernen hebben al de garantie dat zij worden aangesloten op het supersnelle internet. Om ook de laatste 9 (dorps)kernen aan te sluiten is het nodig dat er in deze dorpen per (dorps)kern uiterlijk op 1 september óók 35% van de inwoners een abonnement heeft afgesloten. Deze datum en de laatste mogelijkheid om te kiezen voor glasvezel komt steeds dichterbij.

Wij begrijpen dat er keuzes gemaakt moeten worden die misschien best lastig zijn. Want waarom zou u voor glasvezel moeten kiezen? Zeker als u nu tevreden bent over uw huidige aanbieder. En als u dan wel voor glasvezel kiest, voor welke aanbieder kiest u en hoe maakt u die keuze? Wij hebben een stappenplan (voor inwoners binnen de bebouwde kom) gemaakt, waarin we alle stappen nog eens op een rijtje hebben gezet. Ook hebben wij de meest gestelde vragen en de antwoorden daarop voor u op papier gezet.

Informatieve inschrijfavonden in de buurt
Wilt graag hulp of advies bij het maken van een keuze? Bezoek dan één van onze informatieve inschrijfavonden. Tijdens deze avonden geven we u graag nog wat extra informatie en staan de lokale verkopers en ambassadeurs klaar voor het beantwoorden van uw vragen. Ook helpen zij u graag met het afsluiten van een abonnement.

Dinsdag 27 aug 19.30 – 21.30 uur Zalencentrum St Nyk, Baron van Hardenbroekstraat 3 in Sint Nicolaasga
Dinsdag 27 aug 19.30 – 21.30 uur Kulturhus, Julianastraat 5 in Oudehaske
Woensdag 28 aug 19.30 – 21.30 uur Dorpshuis De Brege, De Veenscheiding 18 in Echtenerbrug
Donderdag 29 aug19.30 – 21.30 uur MFC ‘t Klif, Hegewei 16 in Oudemirdum