Glasvezel voor iedereen

Buitengebied én merendeel (dorps)kernen De Fryske Marren krijgen glasvezel!

Goed nieuws voor inwoners van 31 (dorps)kernen in de gemeente; er komt glasvezel in hun woonplaats! In de eerste fase van de campagne kregen 24 dorpen al zekerheid op de komst van het netwerk. In de verlengde campagne zijn hier nog zeven kernen aan toegevoegd. In Sloten en Oudemirdum meldden onvoldoende bewoners zich aan en komt er geen glasvezel. Alle inwoners die een abonnement hebben afgesloten worden persoonlijk geïnformeerd.

De aanleg is in december 2019 gestart. Lees hier hoe je op de hoogte blijft van de aanleg van glasvezel in De Fryske Marren.

Diensten

Dienstaanbieders

Wij leggen een open glasvezelnetwerk aan. Dat betekent dat verschillende dienstaanbieders hun diensten kunnen aanbieden via het glasvezelnetwerk. Je kunt nu kiezen uit de vijf onderstaande dienstaanbieders. Zij hebben verschillende pakketten die passen bij iedere situatie. Volop keuze dus en gegarandeerd dat je een pakket vindt dat aansluit op jouw persoonlijke wensen.

Aanmelden kan nog steeds!
Heb je je destijds niet aangemeld, maar wil je wel graag glasvezel? Aanmelden kan nog steeds door een abonnement af te sluiten via één van de lokale verkopers of rechtstreeks bij één van de onderstaande dienstaanbieders.

Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen?

Hulp bij vragen

Lokale verkopers

Hieronder vind je de gegevens van lokale elektro- en ICT-winkels die je persoonlijk kunnen adviseren bij het afsluiten van een glasvezelabonnement.

Balk

Groenendal IT Computers

Elahuizen

Bij Kluit

Harich

Karyon

Heerenveen

Expert

Heerenveen

HdV Computers

Heerenveen

TAS De Computer Specialist

Joure

Electroworld De Boer

Joure

Expert

Joure

Noord Computers

Joure

CENNED Connect

Lemmer

Expert

Lemmer

Optie 1

Lemmer

IT Friese Meren

Oudemirdum

JR Kors Automatisering

Sint Nicolaasga

Internet Service Bureau

Sint Nicolaasga

B.J. Minnema & Zn.

Scharsterbrug

Skarweb

Sondel

Hospes techniek

Warns

Wa.Wi.Totaal